Kiikalan Suomen Partiolaiset
Kelopartio
- Lippukunta laajentuneen Salon koilliskulmalla -

Etusivu
Täytä jäsenhakemus
Ajankohtaista
Tapahtumat
Ryhmät
Historia
Yhteystiedot
Linkit
Tiedotteet - salattu sivu
Tue toimintaa – Partion ystävät
Hyyppärähiihto 24.2.2019

24.2.2019
Hyyppärähiihto hiihdettiin tänään noin 210 hiihtäjän voimin. Kiitokset kaikille osallistuneille.

23.2.2019
Joudumme lyhentämään suunniteltua latuverkostoa noin puoleen. Latuja on siten yhteensä noin 13 km. Lasikyläntien eteläpuoliset tieurat ovat tänä vuonna siinä kunnossa, ettei niille saatu kunnollisia latuja tehtyä. Sen sijaan ne ladut, jotka tehdyksi saatiin, vaikuttivat hyväkuntoisilta. Viimeiset latu-urat saatiin tosin ajettua vasta illalla kahdeksan jälkeen, joten kaikkia latuja emme hiihtäen ehtineet testaamaan.

Mainittakoon vielä, että tänä vuonna tarjoamme myös mahdollisuuden käydä ensin saunassa ja nauttia vasta sen jälkeen munkeista ja kahvista. Järjestämme nimittäin kahvitarjoilun myös Härjänvatsan saunalle. Saunasta on hyvä muistaa, että se on yhteissauna, joten sinne tarvitaan uimapuku. Suihkut ovat toki erikseen naisille ja miehille.

21.2.2019
Tänäkään vuonna säät eivät erityisen suosiollisia Hyyppärähiihtoa ajatellen ole olleet. Tänä vuonna lunta on kyllä pääosin riittävästi, mutta varsinkin alkuviikon vesisade ja sen jälkeen tullut pakkanen on jäädyttänyt lumen paikoin todella kovaksi ja turhankin luistavaksi. Viikonlopuksi on sentään luvassa taas suojakelejä, mikä tällä kertaa lienee hyväkin asia. Joitakin latuja saadaan tänäkin vuonna tehtyä, mutta osa reiteistä saatetaan joutua jättämään tänä vuonna väliin. Pystymme kuitenkin vasta lauantaina lopullisesti sanomaan, mitkä ladut saadaan tehtyä.

4.2.2019
Vuoden 2019 Hyyppärähiihto on aikaistettu viikolla. Uusi päivä on sunnuntaina 24.2.2019. Ajankohdan muutos johtuu siitä, että puolustusvoimat harjoittelevat lentokentän alueella alun perin suunniteltuna ajankohtana.

27.1.2019
Vuoden 2019 Hyyppärähiihto on tarkoitus hiihtää sunnuntaina 3.3.2019. Tällä sivulla olevat tiedot ovat pääosin vielä viime vuodelta, mutta ei niihin ole tällä hetkellä muutoksia tiedossa.

6.3.2018
Hyyppärähiihto saatiin tänä vuonna hiihdettyä upeassa säässä. Kaiken kaikkiaan hiihtäjiä oli mukana noin 240. Kiitos kaikille osallistuneille. Toivottavasti taas ensi vuonna nähdään Hyyppärähiihdon merkeissä.


Perustiedot

19. Laturetki Hyyppärähiihto järjestetään sunnun­taina 24.2.2019 Kiikalan lentokentän maastossa.
Koko kierros n. 13 km, mahdollisuus hiihtää myös 3 km, 6,5 km tai 9,5 km. Pidempää matkaa kaipaavat voivat hiihtää useita kierroksia.
Hiihtotyyli: perinteinen
Ilmoittautuminen klo 9:00–14:00 Lentokentällä
Latuasemat auki klo 9:00–16:00
Härjänvatsan sauna on avoinna klo 11:00–17:00. (Sauna sijaitsee noin 5 kilometrin päässä lento­kentältä. Mutta on suurimmalle osalle hiihtäjistä matkan varrella poistuttaessa lentokentältä.)
Sauna on yhteissauna, joten tarvitset uimapuvun. Suihkut ovat naisille ja miehille erikseen. Lisäksi saunan yhteydessä on luultavasti mahdollisuus avantouintiin.
Osallistumismaksu: aikuiset 15e, lapset 5e
Osallistumismaksu sisältää saunan, kunniakirjan ja tarjoilut latuasemilla (munkki, kahvi, mehu ja suolakurkku lentokentällä sekä voileipä, rusinat, mehu ja suolakurkku Lasikylän latuasemalla).
Hiihtäminen laturetkellä tapahtuu omalla vastuulla. Hyyppärähiihdossa tosin Suomen Partiolaisten jäsenillä on voimassa partiovakuutus.
Opastus: Turku–Helsinki-moottoritieltä poistutaan liittymästä nro 18 Kiikalaan. Tämän jälkeen aje­taan noin 5 km ja käännytään oikealle Oinasjärven suuntaan. Tätä tietä ajetaan jälleen n. 5 km lento­kentälle. Viitoitus alkaa moottoritieltä poistuttuasi.
Lentokentän sijainnin näet myös Googlen kartasta.
Säätietoja Kiikalan lentokentältä näkee mm. Ilmatieteen laitoksen sivuilta.
Lisätiedot Mikko Pelto, katso yhteystiedot