Kiikalan Suomen Partiolaiset
Kelopartio
- Lippukunta laajentuneen Salon koilliskulmalla -

Etusivu
Täytä jäsenhakemus
Ajankohtaista
Tapahtumat
Ryhmät
Historia
Yhteystiedot
Linkit
Tue toimintaa – Partion ystävät
Hyyppärähiihto

6.2.2023
Hyyppärähiihtoa ei järjestetä vuonna 2023. Lentokentän alueella on muita varauksia helmi–maaliskuun vaihteessa. Lumi- ja sääennusteet eivät myöskään näytä sellaisilta, että laturetken järjestäminen olisi tätä ennen mahdollista.

5.3.2022
Huomisen laturetken ladut on nyt ajattu. Ladut ovat hyvässä laturetkikunnossa. Ladut ovat pääosin lumiset. Kaupungin ladulla ja muutamilla aurinkoisilla paikoilla ladut ovat jäisiä tai hyvin liipalla. Muutamin kohdin latu on hieman pehmeä. Pääosin se on kuitenkin liukkaassa kunnossa ainakin aamusta. Iltapäivällä latu voi auringonpaisteessa hieman pehmetä. Mutta se selvinnee vasta huomenna.

Kyöppelinharjun lenkillä on n. 300 metriä aurattua tietä. Ilman Kyöppelinharjun lenkkiä latua on noin 22 km. Mutta Kyöppelinharjun lenkkikin on merkitty ja hiihdettävissä. Tuo aurattu tie on kuitenkin luminen

27.2.2022
Viikko aikaa Hyyppärähiihtoon. Tänä vuonna lumitilanne näyttää hyvältä, joten parin vuoden tauon jälkeen Hyyppärähiihtokin saadaan taas järjestettyä. Tulevalle viikolle on myös luvattu aika mukavaa säätä, joten sekin suosinee järjestelyjä.

14.2.2022
Vuoden 2022 Hyyppärähiihto järjestetään sunnuntaina 6.3.2022.


Perustiedot

Matkat noin 6-25 km, useita mahdollisuuksia.
Hiihtotyyli: perinteinen
Ilmoittautuminen klo 9:00–14:00 Lentokentällä
Latuasemat auki klo 9:00–16:00
Härjänvatsan sauna on avoinna klo 11:00–17:00. (Sauna sijaitsee noin 5 kilometrin päässä lento­kentältä. Mutta on suurimmalle osalle hiihtäjistä matkan varrella poistuttaessa lentokentältä.)
Sauna on yhteissauna, joten tarvitset uimapuvun. Suihkut ovat naisille ja miehille erikseen. Lisäksi saunan yhteydessä on luultavasti mahdollisuus avantouintiin.
Osallistumismaksu: aikuiset 15e, lapset 5e
Osallistumismaksu sisältää saunan, kunniakirjan ja tarjoilut latuasemilla (munkki, kahvi, mehu ja suolakurkku lentokentällä sekä voileipä, rusinat, mehu ja suolakurkku Lasikylän latuasemalla).
Hiihtäminen laturetkellä tapahtuu omalla vastuulla. Hyyppärähiihdossa tosin Suomen Partiolaisten jäsenillä on voimassa partiovakuutus.
Opastus: Turku–Helsinki-moottoritieltä poistutaan liittymästä nro 18 Kiikalaan. Tämän jälkeen aje­taan noin 5 km ja käännytään oikealle Oinasjärven suuntaan. Tätä tietä ajetaan jälleen n. 5 km lento­kentälle. Viitoitus alkaa moottoritieltä poistuttuasi.
Lentokentän sijainnin näet myös Googlen kartasta.
Säätietoja Kiikalan lentokentältä näkee mm. Ilmatieteen laitoksen sivuilta.
Lisätiedot Mikko Pelto, katso yhteystiedot