Kiikalan Suomen Partiolaiset
Kelopartio
- Lippukunta laajentuneen Salon koilliskulmalla -

Etusivu
Täytä jäsenhakemus
Ajankohtaista
Tapahtumat
Ryhmät
Historia
Yhteystiedot
Linkit
Tiedotteet - salattu sivu
Tue toimintaa – Partion ystävät
Hyyppärähiihto 4.3.2018

12.12.2017
Vuonna 2018 Hyyppärähiihto on tarkoitus järjestää 4.3.2018. Vieressä olevat tiedot ovat vielä aiemmilta vuosilta, mutta mitään suuria muutoksia ei ole suunnitelmissa.


Perustiedot

18. Laturetki Hyyppärähiihto järjestetään sunnun­taina 4.3.2018 Kiikalan lentokentän maastossa.
Matkat n. 6–25 km
Hiihtotyyli: perinteinen
Ilmoittautuminen klo 9:00–14:00 Lentokentällä
Latuasemat auki klo 9:00–16:00
Härjänvatsan sauna on avoinna klo 11:00–17:00. (Sauna sijaitsee noin 5 kilometrin päässä lento­kentältä. Mutta on suurimmalle osalle hiihtäjistä matkan varrella poistuttaessa lentokentältä.)
Sauna on yhteissauna, joten tarvitset uimapuvun. Suihkut ovat naisille ja miehille erikseen. Lisäksi saunan yhteydessä on luultavasti mahdollisuus avantouintiin.
Osallistumismaksu: aikuiset 15e, lapset 5e
Osallistumismaksu sisältää saunan, kunniakirjan ja tarjoilut latuasemilla (munkki, kahvi, mehu ja suolakurkku lentokentällä sekä voileipä, rusinat, mehu ja suolakurkku Lasikylän latuasemalla).
Hiihtäminen laturetkellä tapahtuu omalla vastuulla. Hyyppärähiihdossa tosin Suomen Paryiolaisten jäsenillä on voimassa partiovakuutus.
Opastus: Turku–Helsinki-moottoritieltä poistutaan liittymästä nro 18 Kiikalaan. Tämän jälkeen aje­taan noin 5 km ja käännytään oikealle Oinasjärven suuntaan. Tätä tietä ajetaan jälleen n. 5 km lento­kentälle. Viitoitus alkaa moottoritieltä poistuttuasi.
Lentokentän sijainnin näet myös Fonectan sivuilta.
Säätietoja Kiikalan lentokentältä näkee mm. Ilmatieteen laitoksen sivuilta.
Lisätiedot Marko Miskala, katso yhteystiedot