Kiikalan Suomen Partiolaiset
Kelopartio
- Lippukunta laajentuneen Salon koilliskulmalla -

Etusivu
Täytä jäsenhakemus
Ajankohtaista
Tapahtumat
Ryhmät
Historia
Yhteystiedot
Linkit
Tiedotteet - salattu sivu
Tue toimintaa – Partion ystävät
Hyyppärähiihto 4.3.2018

6.3.2018
Hyyppärähiihto saatiin tänä vuonna hiihdettyä upeassa säässä. Kaiken kaikkiaan hiihtäjiä oli mukana noin 240. Kiitos kaikille osallistuneille. Toivottavasti taas ensi vuonna nähdään Hyyppärähiihdon merkeissä.

3.3.2018
Hyyppärähiihdon ladut on ajettu ja tänään kaikki ladut on ainakin kertaalleen koehiihdetty järjestäjien toimesta. Ladut näyttävät pääosin oikein hyviltä laturetkiladuilta. Heikoimpana kohtana on Lasikylästä kohti Isomäkeä lähtevä noin puolen kilometrin matka, joka on aurattua tiepohjaa, johon latu-uraa ei ole saaru tehtyä.

Sääennustekin lupaa iltapäivälle oikein hyvää säätä. Iltapäivän lämpötilaksi ennustetaan noin –5 astetta. Aamulla lämpötila voi yhdeksän aikaan olla vielä 15 astetta pakkasella, mutta nopeasti tuo lämpötila siitä lähtee nousuun, joten edessä näyttäisi olevan jälleen hieno Hyyppärähiihto-päivä.

24.2.2018
Tänä vuonna lumitilanne näyttää vihdoin suosivan hiihtämistä myös Etelä-Suomessa ja Hyyppärähiihtokin päästään jälleen hiihtämään. Tällä hetkellä toiveissa on, että koko 25 km latu saataisiin tehdyksi. Ensi viikon sääennustekin lupaa selvää pakkaskeliä, joten lumien sulamisestakaan ei näytä pelkoa olevan. Suurin riski laturetkelle tällä hetkellä melkein on se, että jollakulla hiihdosta tietämättömällä olisi tarve aurata metsätieuria, joilla latujen on tarkoitus kulkea.

12.12.2017
Vuonna 2018 Hyyppärähiihto on tarkoitus järjestää 4.3.2018. Vieressä olevat tiedot ovat vielä aiemmilta vuosilta, mutta mitään suuria muutoksia ei ole suunnitelmissa.


Perustiedot

18. Laturetki Hyyppärähiihto järjestetään sunnun­taina 4.3.2018 Kiikalan lentokentän maastossa.
Matkat n. 6–25 km
Hiihtotyyli: perinteinen
Ilmoittautuminen klo 9:00–14:00 Lentokentällä
Latuasemat auki klo 9:00–16:00
Härjänvatsan sauna on avoinna klo 11:00–17:00. (Sauna sijaitsee noin 5 kilometrin päässä lento­kentältä. Mutta on suurimmalle osalle hiihtäjistä matkan varrella poistuttaessa lentokentältä.)
Sauna on yhteissauna, joten tarvitset uimapuvun. Suihkut ovat naisille ja miehille erikseen. Lisäksi saunan yhteydessä on luultavasti mahdollisuus avantouintiin.
Osallistumismaksu: aikuiset 15e, lapset 5e
Osallistumismaksu sisältää saunan, kunniakirjan ja tarjoilut latuasemilla (munkki, kahvi, mehu ja suolakurkku lentokentällä sekä voileipä, rusinat, mehu ja suolakurkku Lasikylän latuasemalla).
Hiihtäminen laturetkellä tapahtuu omalla vastuulla. Hyyppärähiihdossa tosin Suomen Partiolaisten jäsenillä on voimassa partiovakuutus.
Opastus: Turku–Helsinki-moottoritieltä poistutaan liittymästä nro 18 Kiikalaan. Tämän jälkeen aje­taan noin 5 km ja käännytään oikealle Oinasjärven suuntaan. Tätä tietä ajetaan jälleen n. 5 km lento­kentälle. Viitoitus alkaa moottoritieltä poistuttuasi.
Lentokentän sijainnin näet myös Fonectan sivuilta.
Säätietoja Kiikalan lentokentältä näkee mm. Ilmatieteen laitoksen sivuilta.
Lisätiedot Marko Miskala, katso yhteystiedot