Kiikalan Suomen Partiolaiset
Kelopartio
- Lippukunta laajentuneen Salon koilliskulmalla -

Etusivu
Täytä jäsenhakemus
Ajankohtaista
Tapahtumat
Ryhmät
Historia
Yhteystiedot
Linkit
Tue toimintaa – Partion ystävät
Ajankohtaista

29.10.2022
Kokouskutsu
Kiikalan Kelopartio ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 5.11. klo 12.15 Lammenjärvellä (Hyyppäräntie 330, Kiikala). Kokouspaikalle on suositeltavaa saapua jo klo 12 mennessä, koska Pupunpoikasten yöretki päättyy klo 12 ja sen jälkeen Lammenjärven kapeilla teillä on paljon vastaantulevaa liikennettä.

Kokouksen asialistalla ovat sääntömääräiset asiat eli mm. vahvistetaan vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio sekä valitaan lippukunnanjohtaja ja muu hallitus vuodeksi 2023. Kokouksessa valitaan myös lippukunnan toiminnantarkastajat. Lisäksi syyskokouksessa päätetään lippukunnan osuus partion jäsenmaksusta, joka peritään keskusjärjestön ja partiopiirin osuuden (61,50 e / 51,50 e) lisäksi.

Lippukunnan hallitus toivottaa kaikki jäsenet ja heidän huoltajansa tervetulleiksi.

14.8.2022
Kiikalan Kelopartion toiminta jatkuu 6.–9.9. Mukaan otetaan myös uusia partiolaisia. Toimintaan tulee ilmoittautua mukaan 31.8. mennessä lippukunnanjohtajalle. Ilmoittautuminen koskee sekä uusia että vanhoja partiolaisia.

Ryhmät kokoontuvat viikoittain klo 17.30–19. Kokoontumispäivät ja pääsääntöiset paikat ovat
– 1.–2.-luokkalaiset keskiviikkoisin kololla
– 3.–4.-luokkalaiset keskiviikkoisin srk-talolla
– 5.–7.-luokkalaiset perjantaisin kololla
– 8.-luokkalaiset tiistaisin kololla

Kolon osoite on Puistoraitti 8 as 5 ja Kiikalan seurakuntatalon Kirkkotie 4. Kolon sijainnin voit tarkastaa myös Kansalaisen karttapaikasta tai Googlen kartasta.

3.8.2022

Kutsu
Kiikalan Kelopartio juhlistaa 40-vuotista taivaltaan lauantaina 13.8.2022 Lammenjärven leirikeskuksessa. Juhlaan ovat tervetulleita niin nykyiset kuin entisetkin jäsenet.

Varsinainen juhlailtanuotio alkaa klo 16. Lisäksi päivän aikana on mahdollista saunoa ja uida sekä nauttia kakkukahveista ja viettää aikaa vapaamuotoisesti. Nykyiselle jäsenistöllemme olemme varanneet aikaa uintiin ja muulle vapaamuotoiselle oleskelulle iltanuotion jälkeen. Muita vieraita otamme vastaan ennen iltanuotiota klo 14–16.

Juhlaan tulee ilmoittautua viimeistään sunnuntaina 7.8. osoitteessa kelopartio.com/ilmo.

Partiolaisten toivomme pukeutuvan partioasuun. Varauduthan siihen, että iltanuotio pidetään ulkona. Halutessasi voit varata sauna- ja uimavarusteet mukaan.

Iltanuotion yhteyteen varaamme aikaa myös muistelmille yhteisestä taipaleesta. Ilmoitathan etukäteen tai viimeistään ennen iltanuotion alkua, jos haluat muistella yhteisesti menneitä.

Tervetuloa
3.12.2022
Joulujuhla