Kiikalan Suomen Partiolaiset
Kelopartio
- Lippukunta laajentuneen Salon koilliskulmalla -

Etusivu
Täytä jäsenhakemus
Ajankohtaista
Tapahtumat
Ryhmät
Historia
Yhteystiedot
Linkit
Tiedotteet - salattu sivu
Tue toimintaa – Partion ystävät
Ajankohtaista

12.3.2019
Kokouskutsu
Kiikalan Kelopartio ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 23.3.2019 klo 9.00 lippukunnan kololla (Puistoraitti 8 as 5, Kiikala). Kokouksen asialistalla ovat sääntömääräiset asiat eli mm. tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen. Lippukunnan hallitus toivottaa kaikki jäsenet ja heidän huoltajansa tervetulleiksi.

5.1.2019
Lippukunnan viikkotoiminta jatkuu taas talvitauon jälkeen 14.–16.1.2019. Ryhmien kokoontumisajat ovat samat kuin syksylläkin. Soppisten kokoontumisista tiedotetaan erikseen. Kevään ja kesän isommista tapahtumista voi lukea Tapahtumat-sivulla.

24.10.2018
Syksyn tapahtumista on jaettu tiedotetta syyslomaa edeltävissä ja sitä seuranneissa kokoontumisissa. Samainen tiedote on lähetetty myös sähköpostitse jäsenille. Jos tiedote ei kuitenkaan vielä ole sinua tavoittanut, niin se on luettavissa tästä linkistä.

Erityisesti mainittakoon, että syyskokouskutsu on julkaistu kyseisessä tiedotteessa. Samainen teksti on luettavissa myös Tapahtumat-sivulta.

2.9.2018
Lippukunnan toiminta jatkuu taas syyskuun alussa. Ryhmien kokoontumisajat ja ensimmäiset kokoontumispäivät ovat
– sudenpennut (1.–3. lk.) keskiviikkoisin klo 17.30–19 (5.9. alkaen).
– seikkailijat (4.–5. lk.) maanantaisin klo 17.30–19.00 (4.9. alkaen).
– Soppikset (7. lk.) torstaisin klo 17.30–19 (24.8. alkaen).

Toimintaan voi ilmoittautua mukaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla, mutta työtämme helpottaa, jos käyt jo etukäteen täyttämässä ilmoittautumiskaavakkeen. Mikäli et pääse ensimmäiseen kokoontumiseen, voit ilmoittautua myös lippukunnanjohtajalle eli Mikolle (yhteystiedot näet tästä).

Sudenpenturyhmän ensimmäisen kokoontumisen kanssa samanaikaisesti on myös vanhempainilta sudenpentujen vanhemmille.

Lippukunnan viikkotoimintaa keskittyy pääosin partiokolollemme, jonka osoite on Puistoraitti 8 as 5, Kiikala. Ainakin ryhmien ensimmäiset kokoontumiset ovat kololla. Leirit ja retket suuntautuvat vastaavasti pääosin muualle. Kolon sijainnin voit tarkastaa myös Kansalaisen karttapaikasta tai Googlen kartasta.